1981 New York

Vores ‘investering’ i to énfamiliehuse det meste af 1980 medførte en hulens masse renteudgifter (ja, dengang betalte man renter, når man skyldte penge væk). Men renteudgifter var fradragsberettigede – også i marginalskatten – så i foråret 1981 fik vi en ‘masse’ penge tilbage i skat.

De skulle ‘investeres’ – i vores første Long distance rejse. New York – Big Apple – sammen med Käthe og Flemming Kristiansen.

I 1973 var Twin Towers blevet indviet som værende verdens højeste bygninger. Men ‘alle’ bygninger var høje. Vi gik i hvert fald med næsen i skyerne en lille uges tid.

Vi boede på Hotel Lexington, Lexington Ave. mellem 47th og 48th St. Og de var ikke særligt begejstret for vores rulleskøjteløb på gangene.

Ud over de mange høje huse besigtigede vi Central Park og Frihedsgudinden (som også i 1981 var lukket pga renovering). Og så var der jo kunstskøjteløb i Rockefeller Centret.

Endelig skulle vi jo også prøve at leje en bil – uden kobling – og se lidt af New York’s forskellige boligkvarterer. Det var godt nok en oplevelse – både bilen og boligkvartererne.