2016 Ischgl, Østrig

“Man skal ikke ændre på noget, som fungerer godt” – er et af mine mange motto. Men ……….. – omvendt skal man jo også være åben for nye idéer. Så vi holdt fast i MorfarSkitur og Østrig, men jeg skiftede så fra “Gør det selv” til Nortlander Ski-Tours.

Når man nu er så uheldig (nogen vil sige ‘klumpet’) at tabe både Rasmus’ og mit pas ud af inderlommen i vesten, er det bare super dejligt at rejse med et rejsebureau. Hvad der ellers udelukkende ville have været mit problem, blev lige pludselig guidernes. Og ja, de løste opgaven perfekt, mens vi (næsten) ubekymret nød vores MorfarSkitur. Vi fik vores pas tilbage, da vi stod i Innsbruck lufthavn og skulle hjem. De var blevet fundet på baggagehylden i flyet, der fløj os ned til Innsbruck.

Den ændrede rejseform medførte også ‘halvpension’ – hvilket kunne have givet udfordringer. Men 2 – 3 af aftenernes 4 retter gled ned, så vi gik ikke sultne i seng. Jeg havde da også måtte love, at det hed ‘pizzeria’, hvis maden var ‘uspiselig’.

3 dage MAX skiløb. 3 dage MAX morfarhygge. MorfarSkitur er bare STORT. Ja, vi påberåber os stadigvæk hver i sær at være den, der nyder turen mest.